Eteriska oljor

För ökat välbefinnande

 

Jag har studerat och praktiserat Young Livings eteriska oljor sedan 2007.

 

Alla eteriska oljor som appliceras på huden (som är vårt största organ), sjunker in i vävnaden och in i vårt blodsystem för att skapa förutsättning för att upp nå kraftfulla och hållbara resultat.

 

I de behandlingar som jag arbetar med är valet av eteriska oljor mycket viktig för att kunna skapa gynnsamma förutsättningar för friskprocesser. Eteriska oljor har unika egenskaper som ger hög terapeutiska effekt. Då ät valet av Young Livings eteriska oljor det enda val för mig.

 

Sedan 2009 har jag använt mig av möjligheten att ta del av mer och mer fördelar som Young Living erbjuder för att kunna bygga en organisation utefter deras kompensationsplan. Det är ett roligt och utvecklande jobb där jag har möjlighet att få träffa många spännande personer.

 

Eteriska oljor är den aromatiska vätska som finns i buskar, blommor, träd, rötter, kåda och frön. Dessa oljor, som också kallas naturens levande energi innehåller unika beståndsdelar med terapeutiska egenskaper. Eterisk olja extraheras från växter med hjälp av ångdestillering och är högt koncentrerade och mycket kraftfullare än torkade örter. Eteriska oljor har använts av forna tiders civilisationer och kan införlivas i modernt dagligt liv på många olika sätt, de kan antingen förtäras, inandas eller appliceras direkt på huden.

 

De är en värdefulla resurser på grund av de många olika fördelar som de ger både kropp och själ. Undersökningar visar att eteriska oljor är både fysiskt och psykiskt stimulerande. Av detta skäl anses dessa oljor ofta vara den saknande länken i morden medicin. Det som förenar österländsk och västerländsk tro och utövning för att främja fysisk, känslomässigt och spirituellt välbefinnande.

Kontakta mig gärna för mer information om mer information om mitt unika sätt att arbeta med eteriska oljor.

Boka mig gärna för en mycket annorlunda och uppskattad SPA-kväll där alla som deltar får, lukta, applicera och smaka på oljorna.

 

Vill du veta mer om Young Living och vad det innebär att vara oberoende distributör hos Young Living, kontakta mig så bokar vi en tid.

 

Läs om Young Living här: